פנייה למנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/04/2007 | 03:10 | מאת: ליאת

שלום לכולם. בימים אלה אני מאוד מתלבטת לגבי הסוגיה של כניסה להריון וזאת בעקבות פחדים שקיימים אצלי מלעבור את התהליך. אני מעוניינת לקבל עזרה מקצועית כדי לגבש החלטה. אשמח לקבל הפניות לעזרה מן הפורום. כמו כן האם קיימת כתובת אי-מייל בה אוכל לפנות למנהלת הפורום באופן אישי? אם כן אשמח לקבל אותה. בתודה מראש....ליאת

28/04/2007 | 08:02 | מאת: צביה רן

ליאת, את מוזמנת ליצור קשר ל[email protected]. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי טל. 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה