דחוףף בת 16

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/04/2007 | 19:02 | מאת: חסוי

שלום רב גיליתי לפני שבוע ששכחתי לקחת גלולה אחרי ששכבתי עם חבר שלי. רציתי לדעת האם יש גלולה או כדור שעושה הפלה 3 שבועות עד חודש אחרי קיום יחסי המין?? דחוףף אני נורא מפחדת

19/04/2007 | 20:21 | מאת: צביה רן

אם לקחת את הגלולה תוך 12 שעות מאז ששכחת זה בסדר. למה את רצה לעשות הפלה, את עוד לא יודעת שאת בהיריון. חכי למחזור, אם יאחר תעשי בדיקת היריון, בינתיים אין מה לעשות, אלא להמתין. מקוה שהכל יסתדר לך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה