עזרה דחוףף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/04/2007 | 16:37 | מאת: חסוי

תראו אני בת 14 וחצי ואני וחבר שלי לשעבר שכבנו בלי קונדום. וב 10.4 קיבלתי מחזור וב 14.4 סיימנתי את המחזור שלי. וב 15.4 שכבנו. ואני לא יודעת אם אני בהריון או לא כי אני לא יודעת אם הוא גמר לי בתוך הכוס ובסדין כיאלו במיטה שלו אז היה שם רטוב כזה כמו שלולית כזאת. אתם אולי יודעים איזה סימנים יש אם אני בהירון ? ומתי אני צריכה לקבל אתם יכולים לעזור לי כי הורים שלי לא יודעים שום דבר.. ואני מפחדת.. בבקשה תעזור ליי..

19/04/2007 | 20:18 | מאת: צביה רן

את צריכה לחכות למחזור הבא. אם יאחר, תעשי בדיקת היריון ביתית. ולמען השם, למה ילדה בת 14 צריכה לקיים יחסים? לאן את ממהרת? ואם כבר, לפחות עם אמצעי מניעה. אני מקוה שהכל יסתדר ותסיקי גם את המסקנות. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

24/04/2007 | 21:20 | מאת: איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה