הריון - מחזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/04/2007 | 01:42 | מאת: Worried

לפני 4 ימים ממועד המחזור קיימתי יחסי מין לא בטוחים, קיבלתי את הווסת (הרגשה של ווסת דימום של 4 ימים כרגיל! ובכמות גדולה האם ייתכן דימום של תחילת הריון?) האם ייתכן שאני בהריון עכשיו כלומר האם ייתכן שהביצית לא נקלטה בימים הראשונים ולכן קיבלתי מחזור ואחרי המחזור הביצית נקלטה ווהריון התחיל? האם ייתכן שבכלל לא מדובר במחזור אלא בדימום של תחילת הריון גם אם ההרגשה וכמות וזמן הדימום היו כמו ווסת רגיל? אשמח לקבל תשובה! תודה מראש

18/04/2007 | 07:48 | מאת: צביה רן

קשה לי להניח ש-4 ימים לפני מחזור היה לך ביוץ. יחד עם זה, קשה לדעת. אני ממליצה לערוך בדיקת היריון. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

22/03/2008 | 20:21 | מאת: דניאל שפירמן

שלום. הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לכניסת הריון לאחר קיום יחסי מין בזמן המחזור ללא אמצעי מניעה.? אודה מאוד על הסיוע .

28/03/2009 | 19:09 | מאת: דורית

הייתי אצל רופאת נשים, הרופאה אמרה שיכול להיות שאני בהריון איך היא לא יודעת כי זה ממש בהתחלה (למרות שעבר חודש מהמחזור הקודם) ואני צריכה לעשות בדיקת דם. יום למחרת קיבלתי מחזור ועדין היו לי בחילות לאחר כל ארוחה. אני לא יודעת אם אני באמת בהריון? (לפעמים יש לי בחילות בבוקר) ואם אני צריכה לעשות בדיקת דם או לא? בבקשה עזרה.....

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה