חוסר תנועתיות של העובר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/04/2007 | 11:14 | מאת: שרון

אני בשבוע 20 של ההיריון. לפני כשבוע וחצי בערך התחלתי להרגיש את העובר בעיקר לאחר ארוחה ובעת מנוחה. אולם זה כבר 3 ימים שאינני מרגישה תנועתיות. האם עלי להלחץ בשלב זה או שזה נורמלי בשלב זה של ההיריון? עלי לציין שחוץ מזה אני מרגישה טוב.

17/04/2007 | 12:19 | מאת: שחף

שרון, נסי לאכול משהו מתוק ולשכב על הצד. את אינך מרגישה תנועות לחלוטין או רק התדירות השתנתה ? אני מציעה לך לנסוע לבית חולים.

19/04/2007 | 21:19 | מאת: שרון

הי, בהמשך להודעה הקודמת התחלתי להרגיש את העובר אתמול, כך שנרגעתי. השאלה שלי היא מאיזה שבוע יש צורך לעקוב אחר תנועתיות העובר? נכון לעכשיו נכנסתי לשבוע 20 להיריון, האם זהו שלב מוקדם מידי?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה