הכנה לקראת ההנקה-איך להכיר ולזהות צרכיו של התינוק

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/04/2007 | 09:36 | מאת: אלן שיין - יועצת הקנה

שלום רב, היום בערב (16.4) יתקיים מפגש החודשי שלנו - הכנה לקקראת ההנקה - איך להצליח, איך למנוע קשיים ואיך להבין את הרך הנולד וצרכיו. שעה 18:00 - עלות 20 ש"ח (מפגש במסגרת של ליגת לה לצ'ה) רחוב עולי הגרדום 50-בית קמחי - רמת החייל - הרשמה 03-647-2411 מפה - ומידע - www.mamash.org.il בברכה אלן

16/04/2007 | 17:33 | מאת: צביה רן

הלן שלום רב, אני מקוה שבפעם הבאה תוכלי להכניס הודעה כזו בהתראה מראש. זה נותן פחות מדי זמן להתארגן לאותו יום. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה