לחץ דם

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/04/2007 | 12:31 | מאת: ימית

לצביה שלום אני בשבוע 36+ ובדקו לי לחץ דם היום ויצא לי 135/69 האם זה גבוה ומעיד על רעלת הריון או תקין? כי אני לחוצה.

12/04/2007 | 18:49 | מאת: צביה רן

לימית שלום רב, אינני רופאה ולא אוכל לתת תשובה מוסמכת. מהתוצאה נראה שהערך הגבוה גבוה מאד והערך הנמוך די נמוך. האם היית אחרי מאמץ או נרגשת כשמדדו לך את לחץ הדם? אני ממליצה לפנות לאחד הפורומים הרפואיים כאן. מאחלת לך בריאות טובה והמשך היריון תקין צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה