סימני דיכאון בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/04/2007 | 17:54 | מאת: סיגל

אני כבת 38 אם לשני ילדים חמודים . אני כיום בשבוע 11 להריון , אך בשבועות האחרונים אני חשה ירידה גדולה במצב הרוח , אני מרבה לישון , בוכה בקלות וחסרת מוטיבציה לצאת מהבית (למרות שאני מכריחה את עצמי) . האם זה יכול להיות קשור להריון ? יש משהו שיכול לעזור?

10/04/2007 | 19:21 | מאת: צביה רן

שלום סיגל, שינוי במצבי רוח מאד אופייני להיריון, ויש הבדל גדול בין מצבי רוח לדיכאון. אני אכן מקוה שזה מצב רוח. מה גם שהעומס עליך גדול יותר מאשר בהריונות הקודמים. האם זכורים לך מצבי רוח כאלה או שהפעם זה חמור יותר? האם יש לך אם מי לדבר על כך? בן הזוג? חברה? אמא? אחות? רצוי מאד שתשתפי. עוד דבר שאת יכולה לעשות: יש תמצית באך שנקראת MUSTARD (חרדל) שעוזרת מאד במצבי הרוח האלה. אפשר לקנות בצורה חופשית בבית מרקחת. אופן נטילת התמצית: 3 טיפות מתחת ללשון בעת הצורך, או 3 טיפות בכוס מים מינרליים וללגום. אפשר גם להכין בבקבוק של חצי ליטר או ליטר ביחס של 3 טיפות לכוס ולשתות במשך היום. תמצית נוספת שאני ממליצה עליה לנשים הרות היא OLIVE (זית) שהיא תמצית למצבי עייפות פיזית ומנטאלית. אפשר גם לשים משתי התמציות יחד במים שאת מכינה לעצמך. חשוב לי לציין שהתמציות בטוחות לחלוטין לשימוש גם לנשים הרות. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

17/05/2007 | 17:33 | מאת: שובל

אני בשבוע 26 ואני חסרת מצב רוח ובקושי מתפקדת בבית ויש לי 4 ילדים ואני בת 28.5 ההריון מתחילתו לא היה רצוי ועד שבן זוגי החליט שהוא רוצה אני לא רציתי ואני כל הזמן לא מרגישה טוב ובן זוגי לא מבין אותי ואנחנו מתכסחים הרבה שזה לא מוסיף להרגשה הכללית ואני לא יודעת מה לעשות

17/05/2007 | 19:04 | מאת: צביה רן

שובל, בקשי דרך קופת החולים שלך להיפגש עם איש מקצוע שיתן לך תמיכה רגשית. אם יש לך אפשרות את יכולה לפנות למטפל באופן פרטי. אשמח לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

04/02/2010 | 21:15 | מאת: שי

מה שהאל נותן צריך לומר תודה אין דבר כזה שנותנים לך מתנה שאנשים נלחמים לקבל אותה תלכו למכון פוריות ותצחקו על עצמכם...

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה