הריון בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/04/2007 | 11:44 | מאת: גלית

בת 42.5, אמא לשני ילדים מתבגרים. לפני שנתיים חוויתי מות עובר בשבוע 22, לאחר בדיקת מי שפיר. (ככל הנראה בגלל הבדיקה). האובדן הסתיים בניתוח קיסרי (מס. 3). תוצאות הבדיקה היו תקינות !! לפני שנה הסתיים הריון לא תקין בהפלה . (עקב לקיחת אנטיביוטיקה אסורה בגלל אי ידיעה על ההריון). כנראה בהריון. האם יש סיכויים להריון תקין למרות הגיל ? האם כדאי להשאיר את ההריון, למרות הניתוחים הקיסריים ?

08/04/2007 | 15:11 | מאת: ע

ועדיף שתתייעצי עם רופ א רציני שמכיר את הההסטוריה הרפואית והמיילדותית לפרטי פרטים., שיהיה בהצלחה!

09/04/2007 | 07:18 | מאת: צביה רן

גלית, בגיל הזה בהחלט יכול להיות עוד היריון, אך כמובן שעם עליית הגיל הסיכויים מתחילים לרדת, עדיין בהחלט אפשרי. יחד עם זאת, לאור ההיסטוריה הרפואית שלך, רצוי להתייעץ עם רופא. כל טוב צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה