הריון וגלולות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/04/2007 | 20:53 | מאת: סיגל

ראשית כל חג שמח למנהלות הפורום,רציתי לשאות ,אני כ5 שניםך לקחתי גלולות,וחודש אחד פיספסתי כמה ולקחתי,קצת "שיחקתי"עים הגלולות,לאחר מכן לקחתי אחרי 5 ימים ואז קיבלתי וסת,ושבועיים לאחר מכן התרחש הביוץ,האים זה שלקחתי מדי פעם,יכול להשפיע על העובר,אני כל הזמן חוששת שמשהו יקרה,יש לי סקירה מוקדמת בעוד שבועיים. שיהיה חג שמח סיגל

07/04/2007 | 22:13 | מאת: צביה רן

סיגל, לא כל כך הבנתי, אם לאחר הווסת שוב לקחת גלולות. אני גם לא יודעת מה השפעתן לאחר שכבר הרית. ממליצה לשאול באחד הפורומים הרפואיים או את הרופא המטפל. אם זה היריון רצוי אני מאחלת לך היריון תקין ונעים. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

20/05/2007 | 22:10 | מאת: מיטל

שלום. אני 4 וחצי חודשים לאחר לידה והנקתי עד לפני חודש וקיבלתי מחזור סדיר כל חודש מאחרי הלידה ולפני חודש וחצי היתחלתי לקחת גלולות של הנקה סרזת יש אפשרות שאני בהריון אני מאחרת כבר יותר משבועים והמחזור בדרך כלל תמיד סדיר אצלי???

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה