טיפות רסקיו

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/03/2007 | 11:25 | מאת: אוסי

ברצוני לדעת קצת על הטיפות שמעתי שהם טובות אני רוצה לקחת לחדר לידה להפגת מתח ולכאבים איזה מהם או מספר אני צריכה לקנות וכמה זמן מתחילת צירים צריך לקחת אותם.

27/03/2007 | 13:14 | מאת: צביה רן

לאוסי שלום, רסקיו בהחלט עשויה לעזור בחדר לידה, במקרה של מצבי לחץ או היסטריה. לתמצית אין השלכה בנושא הכאבים. שם תצטרכי להיעזר בשרות הצוות הרפואי. מה שבטוח, שברגע שתהיי רגועה יהיה לך קל יותר לשתף פעולה עם הצוות. את הטיפות מטפטפים ישירות מתחת ללשון, ללא מגע בין הטפטפת לפה. מאחלת לך לידה קלה ובטוחה, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה