ערכת ביוץ .. דחוף...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/03/2007 | 16:46 | מאת: ג'ני

שלום לפני כ- 7 חודשים עברתי גרידה בגלל שלא היה דופק עוברי נבדקתי אצל הרופא חודשיים לארח הגרידה הרופא אמר שהכל תקין ועכשיו אנחנו מנסים להרות וללא הצלחה (הריון הראשון היה ספונטאני ללא תכנון ונקלט ממש מהר) שאלה היא כזאתי מחזור שלי סדיר כל 30 יום הוסת האחרונה הייתה לי ב- 14/3 . קניתי ערכת ביוץ יש שם 5 בדיקות אני יכולה היום לנסות אחת מהם או שזה עוד מוקדם? ושאלה נוספת אני חיייבת לעשות את הבדיקה הזאת על הבוקר ? תודה מראש....

26/03/2007 | 16:35 | מאת: איריס

ג'ני, אני לא מכירה ערכות ביוץ, ואני לא רופאה... אך יכולה לומר לך על סמך ידע אישי: קחי בחשבון ,שאם המחזור שלך תקין וסדיר, הביוץ אמור לקרות כ-14 יום *לפני* קבלת הווסת הבאה. בנוסף, ניתן להיקלט להריון במשך כמה ימים לפני הביוץ וביום הביוץ עצמו.. בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה