הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/03/2007 | 12:29 | מאת: אמיר

שלום אשתי ערכה אתמול ניקיון לפסח באופן יסודי והיא בחודש החמישי להריונה. הניקיון כלל שפשוף קירות עם מגע של אקונומיקה בידיים וריח באויר. היום בעבודה אמרו לה שזה מאוד טיפשי מצידה לעשות כן, כי היא סיכנה את העובר בגלל האקונומיקה. האם זה נכון? או שיש לנו ממה לחשוש? אשתי מאוד נבהלה. אשמח לתשובה

26/03/2007 | 11:55 | מאת: צביה רן

שלום אמיר, אכן עבודה עם ריחות חזקים אינה מומלצת לאף אחד, גם לא לנשים שאינן בהיריון. אם בכל זאת יש צורך לעבוד אתם, רצוי באיזור מאוורר. כל זמן שאשתך מרגישה טוב, לדעתי הכל בסדר. אם אתם בכל זאת מוטרדים, כדאי להתקשר לרופא המטפל ולשאול. ובפעם הבאה אולי תוכל לעזור לה? הרבה בריאות והמשך היריון תקין צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה