חרדות מהריון בסיכון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/03/2007 | 21:42 | מאת: מימי

שלום לכולם! אני כעת בתחילת הריון מס' 10.אמא לשלושה ילדים מדהימים. כך שאפשר להבין שעברתי המון הפלות. האחרונה היתה בשבוע 16, לפני עשרה חודשים. עשינו הפסקה ארוכה, בכוונה כדי להתאושש מהטראומה, והרגשתי שעכשיו אני ממש רוצה עוד הריון. והנה הוא התחיל ואני כל הזמן פוחדת. קודם כל- מנסיונכן- אם בימים הראשונים היה לי כבדות בשדיים ורגישות ,וכעת אין- זה סימן לא טוב?כי הרבה פעמים, כשהיו נעלמים הסימנים הייתי יודעת שההריון נגמר. מה דעתכן? ואיך אני ממשיכה ככה? אני רק בשבוע חמש. מאוד מאוד רוצה עוד ילד...

23/03/2007 | 07:47 | מאת: צביה רן

מימי, החששות שלך בהחלט מובנים לאור היסטורית ההריונות שלך. יחד עם זאת, אפשר להרגיש נפלא בהיריון. אני מזמינה אותך לעשות סוויץ' קטן במוח ולומר לעצמך: ההיריון הזה הולך להיות נפלא. אני אשלים את ההיריון ויהיה לי עוד תינוק חמוד. הרשי לעצמך להיות אופטימית ואת השאר השאירי למי שאחראי על העניינים. הרי את יודעת היטב שכל היריון שונה מקודמיו, אפילו אצל אותה אשה. אז בואי למקום האופטימי וקווי לטוב. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה