עישון בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/03/2007 | 13:41 | מאת: אסתי

היי .. אני בשבוע השמיני להריון ואיני מצליחה להפסיק לעשן או להפחית,אשמח לקבל יעוץ בנושא איך אפשר לעשות זאת או אם יש טיפול שיכול לעזור.

20/03/2007 | 06:32 | מאת: צביה רן

את מוזמנת לדבר אתי במסנג'ר [email protected] ונעשה על כך חקירה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי מאפשרת בשיטת העבודה של ביירון קייטי

03/01/2008 | 20:41 | מאת: גאיה

אני בשבוע 28 בהריון וקורה לי פעם בשבועיים בערך שיש לי צורך מטורף לעשן ואז היצר הרע משתלט עליי ואני מעשנת שוב בתדירות של סיגריה בשבועיים אנה מכם רישמו לי את רמת הסיכון למצב הנוכחי .מודה מראש .

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה