גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/03/2007 | 22:07 | מאת: צחי

שלום לא עובר חודש אחד מבלי שבת זוגתי שוכחת לפחות פעם אחת לקחת גלולה וברגע שזה קורה היא מתעקשת שנתחיל להשתמש בקונדום עד לאחר המחזור הבא. היא חוששת מהסיכוי להכנס להריון ממגע מיני ללא קונדום. השאלה שלי היא מה באמת הסיכוי להריון בעקבות פספוס גלולה ומה הן הגבולות של השפעת הגלולה? תודה מראש

16/03/2007 | 06:18 | מאת: צביה רן

חברתך צודקת. מה שכן, מעניין למה היא שוכחת. אתה רוצה להיות המזכיר שלה? מאחלת לכם שתיזהרו ושיהיה לכם כל טוב. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

16/03/2007 | 11:38 | מאת: איריס

שלום, גלולות למניעת הריון, גם כשלוקחים אותן באופן סדיר ולא שוכחים, היעילות שלהן אינה 100% אלא קרוב מאד לכך. כל גלולה ששוכחים , מן הסתם, מורידה את מידת הבטחון ביעילותה. לכן חשוב לא לשכוח ! איריס

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה