שיליית פתח שבוע לפני קיסרי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/03/2007 | 20:16 | מאת: שירלי

ערב טוב, אני בשבוע 35 כמעט 36 כשבעוד 01 ימים נקבע לי תור לניתוח קיסרי עקב שיליית פתח. אני רוצה לציין שזהו הריוני השני. ההריון הראשון היה מעולה הלידה הייתה זוועה, תינוק 4 קילו (נועם המקסים שלי כיום הוא בן 4) לידה פשוט קשה וכמובן מכשירנית ואקום ומלקחיים.... בכל אופן היום אני לפני קיסרי ולא מבחירה אני חוששת מאד מהניתוח עצמו, למיטב הבנתי שיש שיליית פתח יש סכנה קשה לדימומים מהרחם בניתוח ולדימומים שלי יותר מבקיסרי כביכול רגיל. אשמח לעזרה, הכוון, עידוד או כל מידע אחר שירגיע או פשוט יתאר לי מה באמת הולך להיות ומהם הסיכונים במצבי...תודה מראש.

15/03/2007 | 21:57 | מאת: צביה רן

שירלי יקרה, אני ממליצה מאד לשאול את הרופא שלך מה הסיכונים בניתוח קיסרי כמו שלך. מה ההבדל בינו לבין ניתוח קיסרי אחר. אולי תוכלי לשאול כאן באחד הפורומים הרפואיים, כי כאן אין רופא. גם בניתוח קיסרי, יש חשיבות רבה מאד לגישה שלך לניתוח. חשוב שתלכי בתחושה חיובית, שיהיה לך ביטחון בצוות הרפואי. אם אינך רגועה, תוכלי לקחת תמצית "רסקיו רמדי" מספר ימים לפני הניתוח וגם ביום הניתוח. כל טוב ובהצלחה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

04/04/2007 | 15:37 | מאת: מ

אני מציעה לך חמודה ללכת לניתוח באור חיובי ולחשוב על מה שיהיה לך בידיים אחר כך. אני התחלתי לידה רגילה ואחרי 14 שעות בחדר לידה הכניסו אותי לקיסרי חרום נילחצתי פחדתי ניבהלתי וכל זה לא עשה לי טוב היום הילד בן שנה וביגלל כל מה שעברתי שיכל היה לא לקרות אם רק הייתי מיסתכלת על זה באור שונה הייתי כבר בהריון השני בסה"כ זה כלום זה 25 דק' ואתם בחוץ

22/03/2007 | 21:10 | מאת: שיבא

VHH' היי, את סובלת מסוכרת הריונית? כי נועם המתוק נולד די גדול... לי היתה שילייה קידמית- לא בפתח של צוואר הרחם. אז אין לי מידע לתת לך. מאחלת לך ניתוח קל, מהיר ולידה טובה ותינוק בריא ושלם. אני ממש מתרגשת, נזכרת בלידה שלי..... . שיבא

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה