חשש מהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/03/2007 | 20:48 | מאת: רועי

חברה שלי הפסיקה לקחת גלולות למניעת הריון מסיבה מסויימת וקיימנו יחסי מין עם קונדום. היא ביקרה אצל הרופאה שלה וקיבלה כדורים לזירוז המחזור. יש לי מספר שאלות: 1.עברו כבר 4 ימים מאז שהיא הפסיקה לקחת את הגלולות לזירוז והיא עדיין לא קיבלה מחזור.כמה זמן מהפסקת הכדורים לזירוז היא אמורה לקבל מחזור. 2.אם במקרה היא נכנסה להריון שמעתי שיש הפלה באמצעות כדורים,אם תוכלו להוסיף פרטים נוספים על הטיפול הנ"ל. אודה לכם אם תענו לי בהקדם האפשרי

08/03/2007 | 07:22 | מאת: צביה רן

קודם כל כדאי לעשות בדיקת היריון ורק אחר כך ספקולציות. יכול להיות שהיא לא קיבלה מחזור מסיבות אחרות. אם גם אחרי בדיקת היריון התוצאה שלילית, יש צורך לפנות לרופא. אם בכל זאת מתקיים היריון, גם כן, יש לחזור לרופא לקבלת הדרכה נוספת. נשמח לעזור בהמשך. אני מקוה שהכל יבוא בשלום על פתרונו. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

22/03/2007 | 21:16 | מאת: שיבא

VHH' היי, אני יודעת שבבדיקת דם פשוטה היא יכולה לבדוק את רמת ה- HCG שלה, ולראות אם היא בהריון, אם לאו. כל טוב, שיבא

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה