פחד מלחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/03/2007 | 14:46 | מאת: אתי

אני בחודש שמיני וסובלת מלחץ דם נמוך 100/60 ושמעתי שבזמן הלידה שנותנים אפידורל אז לחץ הדם יורד בדרך כלל. אני לחוצה ורוצה לדעת כמה יכול לרדת לחץ הדם שלי בזמן הלידה, והאם יכול לקרות לי משהו מזה?

05/03/2007 | 17:48 | מאת: צביה רן

אתי, את השאלה הזאת מאד כדאי להפנות לרופא המטפל או, אם את משתתפת בקורס הכנה ללידה, תוכלי לשאול את המדריכה. דרך אגב, האם את שותה מספיק מים? שתיה מרובה יכולה להעלות במעט את לחץ הדם. מה שכן, בעת הלידה את כל הזמן נמצאת תחת השגחה, בוודאי יהיה מי שילווה אותך בחדר הלידה, כך שאם אינך מרגישה טוב, תוכלי להפנות את תשומת לב הצוות המטפלת. אני מציעה לך להיות רגועה, להשאיר לצוות את הדאגה לשלומך. דרך אגב, אני הגעתי ללידות עם לחץ דם עוד יותר נמוך, והכל היה בסדר גמור. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין ולידה מוצלחת, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה