לצביה רן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/03/2007 | 13:03 | מאת: ימית

אני בשבוע 31 וכל ההריון אני נוטה להתרגזויות ולעצבים האם זה יכול לפגוע בעובר ובאמת כמו שאומרים הוא יכול לצאת עצבני? אם כן באיזה מידה?

05/03/2007 | 16:53 | מאת: שושי

א ני לא צביה, אבל שאלה כזאת נשאלה באינטרנט כל כך הרבה פעמים והתשובה המקצועית היא בדרך כלל בנוסח זה : אין שום הוכחות מדעיות בעניין, וגם אי אפשר למדוד דברים כאלה. למענך, תשתדלי כמה שאפשר לחשוב חיובי, לא להתעצבן ולא להתרגז..

05/03/2007 | 17:44 | מאת: צביה רן

אני מסכימה עם מה ששושי כתבה. אין הוכחות. יחד עם זאת, ניתן להגיע לרגיעה באמצעות דמיון מודרך, מדיטציה, ואם את מוכנה לחשוב גם על כיוון טיפולי, אוכל לעזור לך למצוא מטפל מתאים. תוכלי לפנות אלי לפי הפרטים המופיעים בתמונה. מאחלת לך המשך היריון בריא ורגוע צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה