הריון ומצבי רוח

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/03/2007 | 09:50 | מאת: אלון

שלום אנו זוג צעיר בשנה הראשונה לנישואין, אשתי נמצאת בחודש הרביעי להריונה. יש לי את התחושה שאשתי דוחה אותי קצת, הן מבחינת יחסי מין ובכלל מיחס כללי, קצת עצבנית. רוב הזמן היא בתוך עצמה מתבודדת. לפעמים הכל משתנה ויש אוירה טובה של חיבוקים ונשיקות. אני כל הזמן מנסה להתקרב אליה ומרגיש דחייה כללית. האם יש נלזה קשר להריון?

02/03/2007 | 16:33 | מאת: צביה רן

שלום אלון, בהיריון בהחלט יכולים להיות שינויים גדולים במצבי רוח בגלל השינויים ההורמוניים החלים בגוף האישה. האם יש ביניכם תקשורת פתוחה? לדעתי, מאד כדאי שתחלוק אתה מה שאתה מרגיש. שאתה מרגיש ריחוק, שאתה מתגעגע וכו'. שאל אותה איך היא מרגישה. חשוב מאד שתצא מהנקודה שלך ולא תאמר דברים נגדה, כי ביקורת יוצרת מגננה. בנוסף, אם אתה מרגיש שיש לכם קושי, הן רגשי והן בתקשורת, מאד כדאי לפנות ליעוץ זוגי, כיוון שהמצב עלול להחמיר. לא בהכרח, אבל עלול. אשמח לעזור בהמשך, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת. בפרחי באך וברייקי

05/04/2007 | 19:32 | מאת: רונית

תנסה להיות סבלני איתה אני מטפלת בהילינג בקליניקה רפואית נתן לתת לה מתנה טיפול מרגיע לנפש לרוגע ליעוץ תתקשר לרונית 052-3113321 בהצלחה לכם ורק טוב.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה