לצביה רן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/03/2007 | 05:26 | מאת: היריונית חדשה

החלטתי בסוף לבצע את הסקירה אצל רופא אחר. דיברתי אתמול עם רופא שחברה המליצה לי והוא היה מאוד קשוב אליי ואמר לי שניתן לעשות הסקירה עם הפסקה לצורך מנוחה ואפשר גם שחלק קטן מהבדיקה יהיה על הבטן. בכל אופן הוא נתן לי הרגשה הרבה יותר טובה ונעימה מהרופא הקודם. אני מקווה שהבדיקה תעבור על הצד הטוב ביותר. אעדכן. תודה שניסית לעזור. חג שמח!!!

01/03/2007 | 07:30 | מאת: צביה רן

פיתרון המתאים לך. אשמח אם תספרי לנו איך היתה הבדיקה. בהצלחה צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

01/03/2007 | 09:49 | מאת: היריונית חדשה

בינתיים אני מאחלת לך ולאיה ולכל משתתפות הפורום חג פורים שמח. ושכל החרדות שלנו יהיו נחלת העבר. תודה על התמיכה.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה