סיכויי לכנסה להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/02/2007 | 01:06 | מאת: מימימי

שלום אני בן 15 וקיימתי יחסי מין עם בת זוגי פעמיים. היום מסקרנות החלטתי להחדיר את איבר מיני לתוכה, הייתה חדירה מאוד קצרה של בערך 2 שניות וגם לא את כל האיבר.. המתח היה נמוך והייתי די רחוק מלשפוך זרע.. שאלתי היא אם היסכויים שהיא תיכנס להריון הם גבוהים? ואם היא בהריון מה הדרך הכי מהירה ושקטה להיפטר מזה? איך בודקים בוודאות אם היא בהריון ומה ההשפעה של המחזור על ההריון? מקווה לתשובה בדחיפות, זהו מקרה חירום! תודה מראש!

28/02/2007 | 08:06 | מאת: צביה רן

שלום לך, בת זוגך צריכה לחכות עד למחזור הבא כדי לדעת. אם המחזור מאחר ניתן לבדוק בעזרת ערכה ביתית או בדיקת דם בקופת חולים. דבר נוסף וחשוב: אם בת זוגך צעירה ממך, הרי שאתם גם עוברים על החוק. והדבר הכי חשוב: השתמשו באמצעי מניעה, למה להסתכן? אשמח לתשובתך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

28/02/2007 | 12:55 | מאת: מימימי

בת זוגתי גדולה ממני בשנה וחצי אבל זה לא העיקר פה, אני מאוד חושש שהיא בהריון זה יוביל אותי להמון תסבוכים... אם היא מבקבלת מחזור החודש זהו סימן טוב? או אם המחזור מאחר בשובע לכל היותר מה זה אומר?! אני מאוד לחוץ אך אני מאוד מקווה שיחסית לסיכויים היא לא נכנסה לשום הריון... תודה על התמיכה ואשמח לקבל עוד תשובות לשאלות שלי :)

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה