שבוע 38+2

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/02/2007 | 12:03 | מאת: גלי

שלום לכולם, אני בשבוע 38+2 הריון שני. ההריון הנוכחי בניגוד לקודם עובר ממש לא קל, גם בגלל שיש עוד ילד בן 3 בבית, גם בגלל שמחודש רביעי היו לי התכווצויות, צירים ומה לא. עכשיו שסוף סוף אני באמצע תשיעי יש לי המון חששות מהלידה ובכלל כל מיני מחשבות טורדניות, כגון: מה יהיה אם הלידה תסתבך, שיקרה חלילה משהו לעובר, איך אסתדר עם שני ילדים בבית. בקיצור רואה רק שחורות. גם בלילות אני כל יום חולמת על הלידה. בעבודה כל הזמן אני בודקת אם אין דימומים, כל הפרשה גורמת לי לחשוב אולי זו דליפת מי שפיר..... מה עושים איך נרגעים? גלי

26/02/2007 | 12:36 | מאת: צביה רן

גלי, התופעות שאת מדברת עליהן די שכיחות, הפחד מפני הלידה, החשש לתינוק וכו'. יחד עם זאת, אם את מרגישה שהמחשבות מאד מציקות שתפי את בן זוגך, חברות ועוד. אם זה ברמות גבוהות, אולי כדאי לפנות לשיחה עם מטפל מקצועי? אני מזמינה אותך לדבר אתי בערב. פרטים בתמונה שלי. כל טוב, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה