מחזור באיחור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/02/2007 | 14:02 | מאת: מיכל

שלום,כמה זמן מחזור יכול לאחר וזה יחשב נורמלי?מה הסיבות שהוא לא מגיע?יש ממה לדאוג?(נ.באני יודעת שיש סיכוי להריון אך לא לזה הכוונה.)

19/02/2007 | 17:00 | מאת: ע

אני לא רופאה ועל סמך ידע אישי בלבד --- מחזור תקין, (פרק הזמן בין קבלת ווסת אחת לקבלת הווסת הבאה אחריה ) אורכו נחשב בין 21 ל-35 ימים, אם כי יתכנו שיבושים בגלל כל מיני סיבות, כמו שינויים הורמונליים, וזה עדיין לא אומר שיש בעיה ממשית. אבל אם יש סיכוי להריון, מדוע שלא תבדקי זאת ? בכל מקרה של ספק , כדאי להתייעץ עם רופא.

19/02/2007 | 17:02 | מאת: ע

אני יודעת גם שלעיתים שינוי סביבה, טיול , תקופת הטירונות בצבא, מתח , לחץ, כל אלה יכולים לתרום לשיבושים במחזור.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה