סלקל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/02/2007 | 20:38 | מאת: טלי

רציתי לדעת אם מישהי שמעה על כך שלאחר 5 שנים הפלסטיק של הסל-קל פולט רעלים ולכן אסור להישתמש בו? כך אמרה לי המוכרת בחנות למוצרי תינוקות רציתי לדעת אם זה באמת כך? תודה

26/02/2007 | 12:14 | מאת: טלי

19/03/2007 | 14:59 | מאת: דנה

מפנה אותך לאתר של מכון התקנים הישראלי www.sii.org.il

22/03/2007 | 21:20 | מאת: שיבא

VHH' היי, הבעיה היא לא שהוא פולט רעלים , אלא שהוא לא תיקני מבחינה בטיחותית. כנראה, הפלסטיק והברגים כבר שחוקים. מה גם, שאחרי תאונה צריך לזרוק את הסלקל ולקנות חדש- חלילה אם קורית. אחרי 5 שנים מיום הוצאת הסל קל לאוויר העולם יש לזרוק אותו. את יכולה להסתכל בתו, במדבקה של הסלקל מתי ייצרו אותו, ואחרי 5 שנים לזרוק אותו. תוכלי לקבל מידע באתר "בטרם" (תחפשי אותם בגוגל) שמתעסק בבטיחות של ילדים כל טוב לך. שיבא.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה