מפחדת מבדיקות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/02/2007 | 12:48 | מאת: איריס

בדיקה ביתית הראתה פס שני חלש ואני חושבת שהריון לא תקין(אני 5 ימים עם איחור במחזור). עברתי הריון ללא אובר,כמה הפלות עקב הפסקת התפתחות,הפלה בוששת.הצלחתי גם ללדת בין כל זה. מפחדת אפילו לגשת לרופא. עד מתי ניתן להמתין עם בדיקת דם ואולטרסאונד.פעם גם דחיתי ככה וסחבתי שבועיים מת.

18/02/2007 | 07:14 | מאת: צביה רן

אני חושבת שאת בדיקת הדם כדאי לעשות במהירות האפשרית. מאיזו סיבה את מנסה לדחות את הבדיקות? צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת מתמחה בטיפול בנשים הרות

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה