שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/02/2007 | 20:08 | מאת: מיק

שלום רב אני בשבוע ה 9 + אחרי 9 IVF יש לי 3 עוברים אתמול עשינו אולטרסאונד לכולם יש דופק רק לשלישי אין מספיק נוזלים היום התחלתי לדמם , בצהריים הרופא אמר לי לקחת שוב פרוגסטרון אבל הדימום לא מפסיק ראוי לציין שזה חא דימום חזק כל כך אבקש את עזרתך מה לעשות תודה מיק

17/02/2007 | 07:18 | מאת: צביה רן

מיק, אנא הכנסי לאחד הפורומים בהם יש רופא. בנוסף, לאחר טיפול הפריה, אני הייתי הולכת לבית חולים לביקורת. במקרה שלך אני לא חושבת שכדאי לשער השערות, אלא ללכת כמה שיותר על בטוח וכמה שפחות לקחת סיכונים. מאחלת לך המשך היריון בריא ותקין ולידת תינוקות בריאים צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי תומכת רגשית בנשים הרות

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה