לדר צביה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/02/2007 | 19:18 | מאת: יעל

אני בשבוע 29 ורציתי לשאול אולי שאלה טיפשה אבל קצת מדאיגה אותי ומפחידה האם יש דבר כזה שבזמן הלידה או לאחר מכן בזמן שהשיליה צריכה לצאת האם קורה דבר כזה שהשיליה עולה למעלה במקום לרדת ועלולה לחנוק למוות או אלו שטויות?

12/02/2007 | 21:38 | מאת: איה

אחרי הלידה המיילדת תבקש ממך ללחוץ עוד קצת ואז השיליה יוצאת!! עד כמה שאני יודעת אין מצב שהיא תעלה ואם היא לא יוצאת בשלומתה בלחיצות, יוציאו לך אותה. אסור שיהיו חלקי שיליה בגוף!

12/02/2007 | 21:54 | מאת: צביה רן

כמו שאיה כתבה, השליה בשום מקרה לא יכולה לחנוק אותך, כי אינה קשורה למערכת העיכול או הנשימה. מה שבטוח, שצוות הלידה ידאג שהיא תצא ואף יבדוק אותה לשלמותה. מאחלת לך המשך הריון רגוע ובריא צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה