פחד מהלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/02/2007 | 19:15 | מאת: שיר

אני בשבוע 28 ומפחדת מהלידה ולפעמים זנ גובל בפחדים קיצוניים כמו מוות וכאלה איך להוציא את הפחדים האלה מבראש?

12/02/2007 | 21:36 | מאת: איה

פחדתי שאמות בלידה, שהגוף שלי לא יעמוד בכאב ילדתי, הנני כאן עם ילד בן שנתיים וחצי והריון נוסף:-) איך מתמודדים? לומדים עוד ועוד על לידות! הולכים לקורס הכנה מבררים בדיוק איך מתמודדים עם כאב, איך נושמים, איך לוחצים, איך להמנע מחתך מצ"ב לך אתר מעולה שיעזור לך עם מידע רב! http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=100&CategoryID=77 ידע=כוח!!!! ככל שתדעי יותר תגלי שיש לך שליטה, שהשד לא נורא, שלידה אינה תהליך כה מפחיד או נוראי אלא יצירת חיים! בהצלחה:-)

14/02/2007 | 17:52 | מאת: מירי

קודם כל,באמת זה מפחיד כי את לא יודעת למה לצפות,אבל באמת שאין לך מימה לפחד.וזו חוויה שלא שוכחים לעולם.את הכאבים בטח לא תיזכרי...אומרים שכשאת רואה את התינוק הכאב ניפסק.וזה נכון! המוח מפריש הורמון שגורם למין אקסטזה ואז נפסק הכאב.

12/02/2007 | 21:57 | מאת: צביה רן

שיר, פחד מהלא ידוע הוא מובן. השאלה באמת כמה אנרגיה זה לוקח ממך. כמו שאיה כתבה, כדאי לקרא על התהליך וללכת לקורס הכנה ללידה, כדי להכיר את התהליך, את מה שאמור לקרות, ובהמשך גם את חדר הלידה בבית החולים. האם את מטבעך נוטה לסמוך על אנשים? אם כן, תוכלי בוודאי לסמוך על צוות חדר הלידה. אם הפחדים מאד מטרידים אותך, אולי כדי לך ללכת לכמה שיחות עם איש מקצוע, כדי להבין מהו מקור הפחדים שלך. האם היו לך פחדים דומים בנושאים אחרים, לפני ההריון? מאחלת לך המשך היריון רגוע ותקין, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה