בילוי שבוע 33

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/02/2007 | 11:07 | מאת: טליה

שלום אני בשבוע 33 ורציתי לשמוע אם יש למישהי המלצה לבילוי משותף לי ולבעלי אנחנו חוגגים יום נישואים בעוד שבועיים, בהתחשב בעובדה שאני כבר בשלב מתקדם של ההריון וקצת קשה עכשיו. מה אני יכולה לעשות במסגרת ההריון.??

12/02/2007 | 15:44 | מאת: צביה רן

איזה סוג בילוי אתם אוהבים? יש הצגות, מופעי מוסיקה, מסעדה טובה, בית מלון מפנק שיכול לתת לך עיסוי שמתאים להריון. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

04/04/2007 | 15:46 | מאת: מיטל

אני חושבת שאפשר כל בילוי הריון זה לא מחלה אני עשיתי הכל וב"ה ילדתי בשלום תינוק בריא רק יש להימנע מ ים המלח או ג'קוזי וגם לגביי זה יש להיתייעץ עם הרופא שלך את בשבועות מיתקדמים יש לקחת את זה בחשבון תיתייעצי עם הרופא שלך לגביי כל בילוי ותיהי שקטה הדעות שלנו הן לא תחליף לרופא

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה