פחד קל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/02/2007 | 14:31 | מאת: ענת

אני בהריון שלישי. שני ההריונות הקודמים שלי היו תקינים. מאז שגילתי שאני בהריון (מזה 5 ימים). בכל פעם שאני הולכת לשירותים אני בודקת שאין לי דימום. העיסוק בזה נראה לי קצת אובססיבי. אני מטבעי קצת חרדה מנושאי בריאות. האם זה נורמלי ? האם יש דרך להרגע ?

11/02/2007 | 19:15 | מאת: צביה רן

מזל טוב ענת!!! נסי לשנות את המחשבות במודע. ברגע שאת הולכת לשרותים את יכולה להתחיל לשיר, לומר לעצמך, הכל בסדר, אני סתם חוששת. ובאמת, ממה את חוששת? ונניח שיהיה דימום, מה תעשי? תלכי בוודאי לרופא, נכון. אז במקום לדאוג, נסי להמשיך את חייך כרגיל, ואם תהיה בעיה, אני בטוחה שתתמודדי אתה. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

12/02/2007 | 10:12 | מאת: ענת

איזו תשובה חביבה ומעודדת. הדפסתי לי אותה ואשמור אותה ביומן לרגעי "פחד קל". תודה.

12/02/2007 | 10:57 | מאת: 123

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה