פחד

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/02/2007 | 12:19 | מאת: לילוש

אני מפחדת מהלידה!!!!!!!! אני בחודש חמישי ומהרגע שגיליתי שאני בהריון אני לא מפסיקה לחשוב על זה אני עצבנית..... אני לחוצה..... אי אפשר לדבר איתי בכלל!!!!!!! אני לפעמים מרגישה אולי אני בכלל לא מוכנה לכל הרעיון של ההריון ו...

11/02/2007 | 19:12 | מאת: צביה רן

לילוש, מה בדיוק מפחיד? האם את יכולה למנות את הגורמים? האם את קוראת חומר לקראת הלידה? האם את מכירה מספיק את התהליך? אני ממליצה בחום רב לרכוש כמה שיותר ידע וגם להתחיל להתעניין בקורס הכנה ללידה טוב ומעמיק. רצוי מאד שתמצאי מישהו לדבר אתו על הפחדים שלך. האם בן זוגך מודע לפחדים שלך? איך הוא מתייחס. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

12/02/2007 | 21:31 | מאת: איה

תנסי לחשוב מה בדיוק הכאב בצירים? איך נושמים? חתך בלידה? מה בדיוק? חשוב שתתכונני היטב לקראת מה את הולכת כרגע הלידה=נעלם אחד גדול ויש לך פחד מהלא נודע ככל שתלמדי יותר, תלכי לקורס הכנה, תעבדי על כל הדברים שמלחיצים אותך יהיה לך פחות מפחיד והתחושה של שליטה תהיה!! בהצלחה:-)

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה