הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/02/2007 | 16:47 | מאת: רובי

הי לכם כתבתי גם בשאר הפורומים ואני מנסה גם לצלצל רופאים אניממש בלחץ עשיתי בדיקת הריון והיא חיובית ולמה אני בלחץ?? כי עשיתילפני חמיטשה ימים צילום רנטגם (כף יד ) לא ידעתי כמובן על ההריון ואני ממש דואגת כרגע אין מי שיענה מבחינה רפואית אני מתכוונת ואני ממש פוחדת , מישהי יודעת עברה משהו דומה אנא מכן ענו לי תודה

08/02/2007 | 22:05 | מאת: צביה רן

שלום לך ומזל טוב, ראיתי שקיבלת תשובות מספקות בפורום השכן. בהצלחה בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה