פחד מהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/02/2007 | 18:42 | מאת: ש

שלום, אני בת 32 אם לשניים אני מאוד רוצה להכנס להריון אבל מאוד פוחדת אני לעיתים סובלת מחרדה ולוקחת מדי פעם (פעם בחודשיים שלושה) לוריון אני פוחדת שכאשר אני יהיה בהריון אני יצטרך לקחת תרופות ולא אוכל לקחת אותן כמו כן בני הגדול סובל מקשיי דיבור והתפתחות איטית (כיום בן 7) אני פוחדת להיות בהריון וללדת עוד תינוק עם קשיים האם יש בדיקות לפני ההריון שניתן לערוך? אבקש את עזרתך כי השעון הביולוגי דופק תודה

07/02/2007 | 07:28 | מאת: צביה רן

ש יקרה, האם הקשיים בדיבור אצל הילד הם גנטיים? אני לא חושבת שיש בדיקה שיכולה להבטיח מניעת קשיים כאלה. השאלה היא מה הפחד הכי גדול שלך? האם את בטיפול כלשהו חוץ מכדורים? אני חושבת שטיפול בשיחה עם איש מקצוע עשויים לעזור באיתור מקור הפחד ולהתגבר עליו. אשמח לעזור בבחירת מטפל. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה