תעזרו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/02/2007 | 19:22 | מאת: א

שלום יש לי שאלה היהלי איחור של שבוע אני היתי בתוך שאני בהריון היה לי גם סימנים להריון כמו כאבי פיטמות כאבי בטן התחתונה ובחילות בוקר ופיתועם אני היום קיבלתי מחזור אך זה יכול להיות אם יש דבר כזה תענו לי בבקשה כי אני לא יודעת מה לחשוב כבר

05/02/2007 | 22:00 | מאת: איה

קורה שוסת מתאחרת האם סדיר אצלך? בכל אופן הדבר הכי בטוח לעשות בדיקת הריון (ביתית או דם) דימום יכול להיות מהריון גם אבל הוא לא נראה כמו קבלת מחזור (לא בכמויות ובצבע) בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה