ניתוח קיסרי אלקטיבי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/02/2007 | 13:55 | מאת: מיטל

שלום, אני בשבוע 30 בהריון שני, אחרי ניתוח קיסרי שלא מבחירתי, ואחרי 19 שעות צירים וזירוזים שלא הצליחו, בקיצור מתה מפחד לעבור את זה שוב וחושבת ברצינות לקבוע הפעם תור לקיסרי למרות כל הסיכונים. נורא צריכה את דעתכם ונסיונכם...

05/02/2007 | 17:52 | מאת: איה

ילדתי רגיל כך שאין לי ניסיון עם קיסרי אבל ניתוח=ניתוח ואם אפשר להמנע ממנו מה טוב! מצ"ב לך קישור על כך ובכלל על לידות. תמצאי באתר מאמרים רבים שיענינו אותך http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?CategoryID=104&ArticleID=250&SearchParam=קיסרי בהצלחה! איה

06/02/2007 | 17:55 | מאת: צביה רן

מיטל, שווה להתייעץ עם הרופא שלך לקראת הלידה, לראות מה הסיכויים ללידה רגילה, ואיזה המלצות יש לרופא. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה