אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/01/2007 | 11:29 | מאת: מיכל

אני בת 41 כחודש וחצי לאחר לידה (ראשונה) אני סובלת מאפלפסיה ונוטלת למיקטל, בגלל כדורים אלו איני יכולה להשתמש בגלולות, רציתי לדעת לגבי התקנים האם יש עדיפות של האחד למשנהו ומה מומלץ יותר, והאם ניתן להשתמש בהתקנים המתאימים לטווח ארוך בשימוש לטווח קצר כמו חצי שנה (הזמן שבו אני מעוניינת לשמור), האם העובדהשאני סובלת מאפילפסיה מגבילה אותי בסוג של התקן תוך רחמי שאני יכולה להשתמש וכמה זמן לאחר הלידה אפשר להחדיר התקן?

29/01/2007 | 20:04 | מאת: צביה רן

שלום לך ומזל טוב. את השאלות האלו רצוי להפנות לרופא, ואין כאן רופא בפורום. יחד עם זאת, מדוע שלא תשתמשו בקונדום אם את רוצה לנסות שוב להרות בעוד חצי שנה? לפעמים לוקח לגוף זמן להתרגל להתקן, לפעמים יש כאבים, לא מומלץ אחרי לידה ראשונה, בקיצור, נסו את הדרך היותר פשוטה. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה