לא מצליחה להאמין שאני בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

28/01/2007 | 00:25 | מאת: הילה

יש לי שני ילדים מקסימים. אני זוכרת את ההריונות הקודמים כחוויות מדהימות. ניסנו להרות 4 שנים ורק לאחרונה הצלחנו. במקום לשמוח אני מלאת חרדות ועצבנית כל הזמן. אני בשבוע 8 ועשיתי א.ס. שהראה דופק תקין ב"ה. אז למה אני לא מצליחה להנות? למה אני עסוקה בלהיות לחוצה? אני מטבעי אדם רגוע ומאושר והרי להריון הזה כ"כ קיוויתי!! תגידי לי שזה נורמלי ושאני לא הופכת לחולת נפש...

28/01/2007 | 07:16 | מאת: צביה רן

שלום הילה, בהבדל מהריונות קודמים, היום יש לך בבית 2 ילדים שאת צריכה לטפל בהם, לא ציינת בני כמה הילדים. נסי לבדוק מה שונה מאז להיום: עומס, מצב כלכלי, יחסים עם בן הזוג? קודם כל את לא חולת נפש. אני מאד ממליצה לנסות ללכת לפחות לשיחה אחת עם אדם מקצועי (פסיכולוג, או אחר) כדי להקל עליך וכדי להבין שאפשר לטפל בנושא לפני שמתחילים לקחת תרופות פסיכיאטריות. אשמח לייעץ בבחירת מטפל. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה