שאלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/01/2007 | 11:01 | מאת: שגית

אני בשבוע 33 השאלה האם לאחר לידה מותר ליטול רסקיו , זה הריון ראשון אני מאמינה שאהיה מאד רגישה , וגם אבכה מהתרגשות האמת שאני לא רוצה להתמכר , ואם אתחיל להניק מותר ? תודה מראש שגית .

25/01/2007 | 15:23 | מאת: צביה רן

את יכולה ליטול רסקיו בכל שלב הן של ההריון והן מרגע כניסתך לחדר הלידה. רצוי לזכור שרסקיו היא תמצית חרום, תמצית למצבי לחץ. תמצית לשינויים, כמו לאחר לידה היא תמצית אחרת, Walnut, תמצית למצבי רוח ושינויים הורמונליים היא Mustard. אשמח לייעץ לך בהמשך. והעיקר, המשך הריון בריא ונעים, ולידה מוצלחת, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה