אמצעי מניעה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/01/2007 | 22:00 | מאת: טלי

שלום, אני 6 שבועות אחרי לידה וגינלית רגילה, ברצוני לקבל מידע על אמצעי מניעה -התקן רחמי. משיחה עם רופאת הנשים שלי אני מבינה שיש שני סוגים של התקנים: אחד עם הורמונים (מירנה?) והשני ההתקן הרגיל. אני בת 34 , ברור לי שאני מעוניינת בהתקן, ורציתי לדעת האם יש סיכון בהתקן עם ההורמונים? מהם תופפעות הלוואי שלו? מה מומלץ יותר? תודה רבה.

23/01/2007 | 07:06 | מאת: צביה רן

למיטב ידיעתי, מירנה נותנים לנשים עם דימום חזק מאד, במשך הזמן הדימום מפסיק במידה ניכרת. האם זה המצב שלך? עוד נתון שכדאי לקחת בחשבן: האם את חושבת שזו היתה הלידה האחרונה שלך או שאת עשויה להחליט בעתיד על ילד נוסף? אני מציעה לקרא על ההתקנים השונים ולהכנס לפורומים בהם יש מומחים לעניין. מאחלת לך בריאות טובה, צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה