אפשרות ללידה בשבוע 36

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/01/2007 | 10:49 | מאת: מאיה

שלום לכולן, בשעה טובה נכנסתי לשבוע ה- 36 ואמא שלי כבר יושבת ליד הדלת ומחכה לקריאה ללידה. הרופא אמר לי שלידה בשבוע 36 זה עדיין נחשב פג אבל אמא שלי אומרת שכדאי להתכונן ואני בלחץ... בניתי על עוד שבועיים-שלושה של רומנטיקה (או לא...) עם בעלי. אשמח להרגעה כלשהי...

22/01/2007 | 11:16 | מאת: קרן אור

יקרתי, לפי האינפורמציה שאני קיבלתי רק משבוע 37, אמא שלך יכולה להיות בכוננות. ויש גם את הנושא של משקל התינוק, יכול להיות שיש לך צירי בריקסטון-היקס?? מתי יש לך תור אצל הרופא??

22/01/2007 | 12:07 | מאת: מאיה

אם אני לא פרנואידית, אז בהחלט יש לי התכווצויות... התור לשי לרופא הוא בעוד 10 ימים, מאיפה את שואבת את המידע הזה??

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה