תגובה לצביה רן..

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/01/2007 | 20:41 | מאת: החוששת..

צביה שלום, להלן לשאלותיך, אני אבהיר את עצמי. הנני בת 19, הגלולות הן לשם טיפול, גלולות דיאנה, ובהוראות כתוב לקחת ביום הראשון של המחזור. לנושא הנ"ל, לא הייתה חדירה! איבר המין שלו היה על שלי, כשאני עם מכנס, ותחתונים, כפי שציינתי..הוא גמר והקונדום נקרע. מקווה שתוכלי לעזור.. ותודה בינתיים.

08/01/2007 | 04:30 | מאת: צביה רן

אם כך, אין שום סיכוי להיריון. ואני ממליצה לך בחום לקרא חומר על יחסי מין, כי נראה שבאמת אין לך ידע, וחבל. זה רק עלול להכניס אותם לסרטים שאת לא רוצה להיות בהם. כלל ראשון להריון הוא מגע מיני ישיר. אני ממליצה לך לחפש באינטרנט ספרים בנושא ולהתחיל לקרא. לצערי, הרבה נשים מגיעות ליחסי מין מלאים מבלי שיהיה להן מושג מה הן בדיוק עושות. בהצלחה ונשמח כאן לעזור. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה