איחור בקבלת המחזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/01/2007 | 17:56 | מאת: שרון

שלום, שמי שרון, בת 25. אינני נוטלת גלולות. יש לי בן זוג קבוע עימו אני מקיימת מגע מיני ללא חדירה. המחזור שלי קבוע תמיד- אני מקבלת וסת כל 27 עד 29 יום. כעת אני נמצאת ביום ה- 31 ועדיין לא קיבלתי וסת. אתמול בערב עשיתי בדיקת הריון ביתית שהיתה שלילית. מה לעשות???? אודה לעצתכם המהירה.

07/01/2007 | 18:21 | מאת: צביה רן

אם אין סיבה לדאוג, כי אין מגע ישיר בין שניכם, כדאי לנשום נשימה עמוקה ולהירגע. יחד עם זאת, את את חושבת להתחיל לקיים יחסים מלאים (בת כמה את?) כדאי לדאוג לאמצעי מניעה ולהדרכה מתאימה. האם יש איזה גורם מלחיץ בחייך בעת האחרונה? הרבה פעמים המחזור לא מגיע בגלל מתח, לחץ, תזונה לא מתאימה וכו'. אם את רואה שעוד מספר ימים המחזור לא מגיע, אני ממליצה להיבדק אצל רופא. מאחלת לך בריאות צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה