צריכה עזרה..

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/01/2007 | 14:16 | מאת: חוששת

שלום, אתמול (יום שבת..) אני וחבר שלי התחרמנו, הוא גמר (הוא שם קונדום והיה עירום ואני לבשתי מכנסיים, תחתונים ותחתונית) אולם הקונדום נקרע... מה לעשות? האם לקחת פוסטינור? או לא לקחת את הסיכון הזה, מהם הסיכויים? חשוב לציין כי התחלתי לקחת גלולות לפני שבוע, כאשר התחיל המחזור שלי. מקווה לתשובה במהירות!! המשך יום טוב!:)

07/01/2007 | 18:16 | מאת: צביה רן

לא ממש הבנתי. האם היתה בכלל חדירה? האם האיבר שלו היה במגע ישיר עם שלך? מי הדריך אותך בקשר לגלולות? גלולות מתחילים לקחת ביום החמישי לאחר תחילת המחזור. תראי, אינני יודעת בת כמה את, אך אם את חושבת שאת מספיק בוגרת כדי לקיים יחסי מין, את צריכה לקחת אחריות על עצמך, וזה אומר גם לקבל הדרכה מתאימה מרופא נשים. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

07/01/2007 | 18:16 | מאת: צביה רן

לא ממש הבנתי. האם היתה בכלל חדירה? האם האיבר שלו היה במגע ישיר עם שלך? מי הדריך אותך בקשר לגלולות? גלולות מתחילים לקחת ביום החמישי לאחר תחילת המחזור. תראי, אינני יודעת בת כמה את, אך אם את חושבת שאת מספיק בוגרת כדי לקיים יחסי מין, את צריכה לקחת אחריות על עצמך, וזה אומר גם לקבל הדרכה מתאימה מרופא נשים. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

07/01/2007 | 18:17 | מאת: צביה רן

לא ממש הבנתי. האם היתה בכלל חדירה? האם האיבר שלו היה במגע ישיר עם שלך? מי הדריך אותך בקשר לגלולות? גלולות מתחילים לקחת ביום החמישי לאחר תחילת המחזור. תראי, אינני יודעת בת כמה את, אך אם את חושבת שאת מספיק בוגרת כדי לקיים יחסי מין, את צריכה לקחת אחריות על עצמך, וזה אומר גם לקבל הדרכה מתאימה מרופא נשים. אשמח לעזור בהמשך. צביה רן מטפלת הוליסטית בפרחי באך וברייקי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה