מפחדת להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/01/2005 | 19:48 | מאת: בת 17 קצצצצת חוששת

שלום... אני צעירה ומפחדת מאוד להיכנס להריון.. זה ממש סיוט בשבילי....... כל פעם שאני מקיימת יחסי מין אני ממש מפחדת עד שאני מקבלת מחזור- למרות שאני עושה סקס בטוח ..... הפחד שלי לשווא.? כמה מהר אפשר להיכנס להיריון? אני סתם פרנואידית?

09/01/2005 | 22:51 | מאת: איה

אני מבינה את החשש שלך ומניחה שבכל זאת את נזהרת נכון? גלולות? קונדום? משהו??. אחרת זה מלחיץ שבעתיים. עקרונית גלולות הכי בטוחות (במידה כמובן שאת מקפידה לקחת כל יום!!) בערך שבועיים אחרי הוסת חל הביוץ שבו אפשר להכנס הריון.... כל שאר הימים לא נקלטים להריון! הגלולות מבטלות את הביוץ ועושות מחזור מלאכותי (אני לא רופאה אבל יודעת) יש נשים שנכנסו להרין גם עם גלולות אבל זה לא צריך להלחיץ אותך.... אם את כבר מקיימת יחסים תהני ותרגעי.... את יודעת זה מצחיק אבל יש נשים שממש לא רוצות הריון ולכן גם לוקחות גלולות וגם לא עושות מין מלא עד הסוף או משבלות קונדום. אישית לא רואה בכך צורך אבל אם את עד כדי כך חרדה מהריון ובאמת בצדק בהתחשב בגילך הצעיר וכו... אז לכי על זה! מקווה שהרגעתי אותך מעט איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה