פרנטל ועצירות קשה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/12/2006 | 12:41 | מאת: ימית

שלום, אני נוטלת פרנטל מזה כשבועיים ומאז החלה אצלי עצירות קשה . האם יש קשר ?

25/12/2006 | 22:51 | מאת: צביה רן

סליחה על הבורות: האם זה סוג של כדור ברזל? אם כן, בהחלט יכול להיות שהוא גורם לעצירות. אני ממליצה לקחת עם מיץ הדרים או כדור ויטמין C. אני יודעת שיש כאלה שמתנגדים לכל תוספי המזון. אישית עזר לי מאד וגם העלה את רמת הספיגה של הברזל. הרבה בריאות צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי 08-9263369

26/12/2006 | 09:15 | מאת: איריס

עד כמה שאני יודעת, פרנטל הינו מולטיויטמין שמותאם לנשים בהריון , כנראה של סולגר. בין היתר יש שם ברזל. תוספי מזון אינם סתם סוכריה. אין קשר לאהבה או להתנגדות לנושא של תוספי מזון. טוב לשמוע שזה עזר לך, אך אני לא הייתי ממליצה על שום תוסף מזון בדיוק כמו אף תרופה למישהו באינטרנט, בוודאי כאשר אינני מוסמכת לכך. לא לכל אחד זה מתאים! תקראי על ויטמין c באתר infomed למשל ועל ויטמינים אחרים.

26/12/2006 | 08:49 | מאת: איריס

ימית, בהנחה שאת לוקחת פרנטל על פי המלצת הרופא שלך, כדאי שתספרי לו למה זה גרם לך, על מנת שיחליט לגבי הטיפול בהמשך.

26/12/2006 | 11:49 | מאת: ימית

איריס, תודה רבה ימית.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה