בהריון-ומלאת חששות..?-אנא התיחסותכן.

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/12/2006 | 12:59 | מאת: מיכל

שלום רב, זהו הריוני השני ובניגוד לראשון שבו פרחתי, עתה אני מוצאת עצמי מלאת פחדים וחששות עד כדי התנהגות טיפשית ובלתי הגיונית. בהריון הראשון עד ללידה לא הערכתי מספיק..ועתה שאני מעריכה ומבינה את הנס בלידת ילד בריא, אני כל הזמן חוששת.בין היתר אני מכניסה לעצמי שטויות לראש (כמו שהמדפסת שאני עובדת לצידה גורמת לקרינה ומומים.., לא לצלם יותר מדי במכונת הצילום במשרד..ועוד..) אני מודעת לחוסר ההגיון אך הפחדים משתלטים עליי. מה לעשות? איך אפשר לחזור להיות "נורמלית" ולהנות סוף סוף מההריון הזה..? עד כדי כך פחדיי שאפילו סריקת מערכות ראשונה חשבתי לעשות אצל 2 מומחים שונים.. אבל לפחות כאן אעצור את עצמי.., אודה על התיחסותכן שכן כל הפחדים הללו זרים לי.. (טרום ההריון לא הייתי כך כלל..) ואני כל כך רוצה להרגע סוף סוף ולהנות.. בברכת חג- שמח ותודה מראש, מיכל. .

23/12/2006 | 21:19 | מאת: צביה רן

מיכל, חששות מאד אופייניים להריון, אך נראה שאצלך הם כבר ברמה מוגזמת. האם יש לך אפשרות לפנות לטיפול רגשי? מומלץ מאד במקום לשאת את כל העומס הרגשי הזה לבד. אשמח לייעץ דרך דוא"ל [email protected] צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

24/12/2006 | 17:25 | מאת: ע

מיכל שלום, בהנחה שאת במעקב אצל רופא טוב, והכל אצלך בהריון מתנהל בצורה טובה, אני לא בטוחה כמו קודמתי כאן, שצריך לחפש טיפול ריגשי כלשהו. לעיתים מספיק שיש רופא שמבחינת האישיות שלו מקרין אופטימיות ויודע לומר מילה טובה , זה כבר המון. בנוסף לזה בן זוג תומך, מעודד ומבין גם זה מצויין. בנוסף תנסי להעסיק את עצמך בכל מה שנעים לך ומעניין .. בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה