עניין של חישוב ביוץ

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/12/2006 | 15:23 | מאת: רון

שלום! אני אמא לשני בנים ומאוד רוצה בהריון נוסף(ואפילו מתוכנן יותר . כבר שישה חודשים אני עורכת מעקב מחזורי וראיתי שכל 30 יום לממוצע אני מקבלת מחזור . פתאום החודש איחר המחזור להגיע וטרם קבלתי באיחור של שבוע (חודש שעבר קבלתי ב-12.11 והחודש טרם הגיע. עשיתי היום בדיקת הריון ואני לא בהריון. עכשיו כולי מלאה חרדה מה אני עושה מעתה כיצד שוב אחשב את יום הביוץ,שוב לחכות כמה מחזורים מה לעשות? אשמח לקבל תשובה.

19/12/2006 | 20:01 | מאת: איה

מעולם לא ממש ידעתי מתי בדיוק הביוץ, רק בערך המחזור גם לא היה מסודר כל כך ידעתי שבסביבות שבועיים מיום הוסת עלי להתחיל. עושים את זה יום כן , יום לא (ממש כמו הימורים) ומחכים. ניסיון שני שכזה והצלחתי לא מדדתי לא חישבתי תזרמי, תעשי אהבה! תהני מהחוויה וכשלא תחשבי על הריון זה יגיע למרות הבלבול בוסת! בהצלחה:-)

20/12/2006 | 13:12 | מאת: רון

הבעייה שאני מאוד רוצה בת,יש לי בנים בבית ולכן כן חשוב לי חישוב הביוץ.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה