התחלת גלולות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/12/2006 | 21:32 | מאת: רוני

שלום וברכה, אני 3 חודשים לאחר לידה. התחלתי לקחת גלולות לפני שבוע בדיוק (ביום החמישי למחזור, כפי שכתוב בהוראות השימוש של החפיסה). מחר אני הולכת למקווה... 1.קראתי בכל מיני מקומות שצריך לקחת גלולה ביום הראשון למחזור ולא ביום החמישי. האם פעלתי נכון? 2. האם אני בטוחה מפני הריון שבוע לאחר תחילת לקיחת הגלולת? 3. האם עדיף ובטוח יותר לסיים את החפיסה ולחכות ל"סיבוב" הבא? אני ממש לא מעוניינת להיכנס שוב להיריון ואני מתה מפחד שזה יקרה. תודה מראש על התשובה,

12/12/2006 | 23:19 | מאת: צביה רן

לדעתי, זה בסדר שהלכת לפי ההוראות שעל הקופסה. מאחלת לך המשך חיים מאושרים. צביה רן מטפלת הוליסטית מוסמכת בפרחי באך וברייקי

13/12/2006 | 10:20 | מאת: איריס

אני מציעה לך לשאול ליתר בטחון את הרופא שלך, מכיוון שלעיתים , תלוי בכל מיני משתנים שהרופא יודע יותר טוב מאתנו...., ממליצים להשתמש באמצעי מניעה נוסף לפחות בהתחלה..

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה